“Bak Sen Şu İşe”

Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı AHMET HAKAN, Akşam babasını merakla bekleyen çocuklar gibi oyuncak, ya da, çuku heyecanı içine dalıveriyor. O da AKP yönetimi gibi varsa yoksa İMAMOĞLU. Acı var mı acı? ÇENGEL bulmacalarda çok sık sorulan, ARKALI suali misali ARKASINI DAYAMIŞ ARKALI İSKEMLEYE atış serbest… Pazartesi günü şöyle yüklenmiş İMAMOĞLU‘na

*İMAMOĞLU MAĞDURİYET BEKLİYOR

*BİR SAVCILIK SORUŞTURMASI

*BİR BELEDİYE SORUŞTURMASI

*ALTI BOŞ BİR DAVA AÇILSIN BEKLİYOR

*ALEYHTE BİR KAMPANYA

*BİR YAYLIM ATEŞ

*BİRAZ GERİLİM BEKLİYOR

*CUMHURBAŞKANI KENDİSİNİ HEDEF ALSIN İSTİYOR

*POLEMİK ÇIKSIN İSTİYOR

*ANCAK BÖYLE YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Bunları istiyor ama bakalım istediklerini verecekler mi diye noktalamış. Bu genel yayın yönetmeni maaş aldığı gazetenin nasıl alındığını, devlet bankasına ne kadar borcu olduğunu bildiği halde bilmemezlikten gelip sütten çıkmış ak kaşık misali, vur abalıya yapmasına nasıl vicdanı elveriyor anlamak mümkün değil. Üstüne üstlük bu muhterem İMAM HATİP mezunu.

Yukarıda yazmaya çalıştığı konuyu ortaöğretim eğitimi gören bir öğrenci bile yazmaz.

Yukarıda İMAMOĞLU’nun beklentilerini yazmış ama, zaten hepsi yapılagelmekte olan AKP ETKİNLİKLERİ. İmamoğlu ŞU ANDA 7’YE BİR MÜCADEYE İLE SEÇİME hazırlanıyor.

KURUM, ERDOĞAN’ın kolunun altına girmiş, KANAL İSTANBUL’dan, SALDA gölünden TOKİ MAĞDURLARININ MAĞDURİYETLERİNİN ALTINDA ISLAK İMZASI OLAN bir eski bakan…

Diyor ki HAKAN efendi, “Erdoğan kendisini hedef alsın istiyor. Yahu aylardır zaten hedefte olan İMAMOĞLU değil mi? Sarayın basın danışmanı olarak yazmaya çalışan A.HAKAN ve A.SELVİ bir nebze olsun elinizi klavyeden kaldırıp, yüreğinizin üzerine koyun.

ANGARA’ya neden suratınızı çevirip bakmıyorsunuz? İMAM HATİPTE israf HARAM DİYE ÖĞRETMEDİLER Mİ? Gökçek efendi ANKARA halkının trilyonlarını DİNAZORLARA YEDİRİRKEN NEREDEYDİ SİZİN O ALLAH KORKUNUZ? Büyük babanız Arınç TBMM kürsüsünden haykırmadı mı GÖKÇEK’e “Ankara yı parsel parsel sattın belgeleri bende” DERKEN SEN NEREDEYDİN EY İmam hatipli gazeteci !.. 5 yılda ne yaptın diye soracağınıza 23 yılda ne yaptık diye sorabilseniz ödeşirdik be birader!!

Allah büyük, Allah doğruların yanındadır, bunu da mı öğrenemediniz okuduğunuz okulda !!

**************

ANGARA‘DA SİMİT BİR GECEDE BİR İNDİ, BİR BİNDİ

80 yılda böyle bir devlet yönetimi görmedim. 10 TL’lik simit bir anda 15 TL oluyor, sonra bir yerlerden ALO geliyor yine bir gecede tekrar 10 TL’Ye düşüyor. Ekonomi yönetimi böyle olur bilmiyorsanız öğrenin… Halkla kedi fare ile oynar gibi oynanıyor. Oynayanlara değil oynattıranları bakmak gerekiyor. Tıpış tıpış gidip belki üç kuruş maaşıma zam yapar diye oy sunduklarınız Sizle MİCKY-MOUSE işi oynaşıyor. Müstahak diyeceğim ama bu tiplerin arasında yananlara yazık olacak…

****************

ANGARA

Angara’nın taşına bak

Gözlerimin yaşına bak

Uyan uyan Gazi Kemal

Şu feleğin işine bak

Ruhi SU’nun nefis bir türkü sözüdür bu mısralar…

Angara ‘ın dinazorlarına bak

GÖZLERİMİN YAŞINA BAK

Şu feleğin işine bak…

**************

OYNATMAYA AZ KALDI

Mazhar Osman hayatta olsaydı o bile kafayı yerdi. Haftada iki kez akaryakıta zam yap, sonra ekonomi biliminden bahset. Doları ben mi fırlattım?

Bugün yine pompanın ucundaki tetiğe basılması an meselesi. Piyasadaki pahalılığın sebebi bu ekonomi bilim işte. Her yediğimiz lokmada akaryakıtın payı var… Emeklilere veriler bir gıdımlık zammı bile geri almanın yolu bu işte… Bir elinle ver öteki elinle geri al. Emeklilerde meydanlara çıkıp maaşımız 20 kuruş olsun diye yırtınıyorlar. Yapmaya yapar 20 kuruş ama sen evine ekmek yine götüremeyeceksin. Kiran bugünkünün üzerine çıkıp tepinecek. HIYARI 100 KURUŞA YERSİN YİYEBİLRİSEN… Sen hala bugünkü ekonomi sistemini anlamadıysan hükümet ne yapsın? Bak o seni düşünüp, 20 TL yapmıyor emekli maaşlarını. Yazak benim milletime, onları enflasyonu ezdiremem diyor ama sen anlamıyorsun !!!

****************

CHP

Genel merkez , büyük bir çıkmazın içinde. Pirincin içindeki taşı ayıklamaya çalışıyor ama bir çuvalı berbat ettiğinin farkında değil.

Edremit’te tam bir orta oyunu sergileniyor. Mor sandık, eflatun sandık, pembe kutu falan felan. Yahu bunun bir sorun olmasını sen yarattın. 12 aday adayı varsa bunların arasına da ayıklama yapmaya kalkışman bir takım fringotların döndüğünün kanıtıdır. 12 ADAY ADAYına sandığa gelin, üyeler oy versin, kimi seçerse seçsin diyemiyorsun olması gereken bu. Sen ayıklama yaparsan ayıklama kriterlerini açıklamaya mecbursun. Neye istinaden üç beş Pirinci taş diye kenara koymaya hakkın yok. Esas ayıklanması gereken varsa GENEL MERKEZ içinde hala KEMAL BEYCİLER MEVCUT. SİZ BİR OLAMAMIŞSANIZ 12 ADAY ADAYINI SUÇU ne? Ön seçim yapacağım dedin ama onu da beceremiyorsunuz, yazıklar olsun… ÖZ SEÇMENİNİZİ KÜSTÜRDÜNÜZ SANDIĞA GİTMEYECEĞİM DİYENLERİN SAYISI DAĞ GİBİ BÜYÜYOR, HABERİNİZ YOK.

************

AKP EDREMİT

Edremit’te neye bekliyorsunuz anlamadım gitti… CHP’yi beliyoruz diyorsan yanılıyorsunuz. Çıkarın adayınızı AHAN DA MEYDAN deyin. CHP’Yİ NEDEN BEKLİYORSUNUZ? Onları bırakın kendi hallarına.

Çıkartacak olduğunuz adayı biliyorum. Çıksın resmen meydane YA Allah bismillah diyerek çeksin peşrevini…

************

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“AKP’li bir başkan adayı, 100 TL’YE BİR TEPSİ SİMİT

Almaya KALKIŞTI”

By: GAZATELER

Bizden not: Simit parasından haberi olmayan belediye

Başkanı olursa, benden de UZAY ADAMI OLUR.

……………………

ÇÜŞ

İşsizlikte, OECD de 4 ‘üncü sıradaymışız. Robot ve YAPAY ZEKA TAM KAPASİTE İLE çalışmaya başlarsa EN TEPENİN TEPESİNE ÇIKARIZ.

………………………………………

BÜYÜTEÇ

Akçay’da taş döşeme işleri askıla alındı gibime geliyor. Gelen yapsın bana ne, bana ne !!

……………………………………

KULAĞIINIZDA KÜPE OLSUN

Hayat asansör gibidir, bir iner, bir çıkar.

O.U.T

YORUM EKLE