BELEDİYE TABİPLİĞİNİN ÇALIŞMALARI SERGİ OLDU

  BELEDİYE TABİPLİĞİNİN ÇALIŞMALARI SERGİ OLDU

  Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Belediye Tabipliği, son 5 yıldaki sağlık kampanyaları ve sosyal faaliyetlerden enstantaneler içeren 80 adet fotoğraftan oluşan bir sergi açtı.

  Hüsnü Pazarbaşı Gençlik ve Kültür Merkezi’nde açılan sergide yer alan 80 fotoğraf büyük ilgi görürken, serginin üç gün açık kalacağı bildirildi. 8. Uluslararası Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında açılan sergiye, Güneşi Düşlere Taşımak adını verdiklerini bildiren belediye tabibi Dr. Cengiz Kaypak, serginin ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Belediye Tabipliği koridorlarında açtıkları 'Burhaniye'yi Temizleyenler', 'Babalar ve Oğullar', 'Aynı Yuvanın Kuşları', 'Burhaniye'den İnsan Manzaraları', 'Türk Sineması Afişleri', 'Köy Çocukları Umuda Tanıklık' adlı fotoğraf sergilerinin ilgi gördüğünü bildiren Dr. Cengiz Kaypak, bu defa kendi çalışmaları ile ilgili fotoğrafların sergilendiğini bildirdi.

  Serginin ilgi gördüğünü bildiren Dr. Cengiz Kaypak, Bu sergide; 'bebelere süt kampanyası', 'bebelere bez kampanyası', 'bebelere battaniye kampanyası', 'hiç kimse yalnız değildir yaşlı ziyaret programı', 'adiloş bebe Bebek ziyaret programı', 'çoban ateşi mahalle köy taramaları', 'Balya – Gökçeyazı taramaları', 'Dr. Mümtaz Pirinçciler sokak sağlığı çalışmasının fotoğrafları yer aldı. Sergide sağlığın olmazsa olmaz bileşeni sosyal çalışmalarımızı, bu amaca uygun faaliyetlerimizi fotoğrafladık. Bu fotoğraflarda tüm yoksulluğuyla, tüm mazlumluğuyla insanlarımız var. Bizim insanlarımız var. Biz bu insanların yanında yöresinde olduk dertlerine ortak olduk, çalışmalarımızı bu prensiplerle oluşturduk: Onlara yalnız değilsiniz, çaresiz değilsiniz mesajını vermeye çalıştık. Biz burada olması gerekeni sağlığın sosyal yanını yapmaya çalıştık. Diplomalarımızın mesleklerimizin gerçek sahibinin halk olduğunu düşünüyoruz. Yani çalışmalarımızla halktan aldığımızı halka veriyoruz. Belediye tabipliğinde başlattığımız fotoğraf sergilerini de devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2012, 21:06
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER