"Düdüklü Tencere Can'dan Haberler"

DÜDÜKLÜ TENCERE CAN’DAN HABERLER

Güvenilir kaynaklardan aldığımız haberleri sunuyoruz.

*Gaffar Okkan’ın katilleri serbest. Can ATALAY hapiste

*10 yıl önce ölen teröristi geri istediler

*Emekli vekile Büyük ikramiye çıktı.

*Doktor dövmek suç sayılmadı

*130 bin kişi işten atıldı

*Davutoğlu, 15 Temmuz’un gerçek failleriyle ilişkiniz ne? diye sordu.

*Diyanet mülakattan vaz geçmedi.

*Sahte altın çetesine darbe

*Dar gelirli eziliyor Özgür Özel, ezilenlere arka çıktı. !

*Ayvalık ta taksiciler kontak kapattı.

*Sarıgül “ bir bardak benzin 10 tl dedi,

*Prof. Dr. Veysel ULUSOY  “Yanlış enflasyon hesapları, ülkemizi 2010 Arjantin’e dönüştürür” dedi.

*İstanbul plajları Birleşmiş Milletler gibi…

*DÜDÜKLÜ TENCERE COM. Günün haberlerini sundu. Şimdi reklamlar;

x. SATIYORUM SAAATTIM. İstanbul’da müzayede müzayedelerine gözlemci olarak bulunduğum RAFİ PORTAKAL ile yakın dostluğum vardı. Rahmetli eski MALİYE bakanı UNAKITAN “BABALAR GİBİ SATARIM” demişti ya. Ha RAFİ HA UNAKITAN. Bir kaç haftaya kalmaz üç arap ülkesi müzayedemize katılıp babalar gibi satılan kıymetleri alacaklar gibime geliyor.

x.. AHMET HAKAN’ın İKİ GÜNDÜR KÖŞE YAZISI yayınlanmıyor. UÇAKTADIR. Arap ülkelerine Erdoğan‘a eşlik etmiş olabilir. Malum o uçağa sadece yandaş gazetecilere vize verilir.

x..KİRLİ OPERASYON. Yapılan son zamlar konusunda AKP’nin ileri gelen ismi KÜLÜNK böyle dedi. Ama dediklerinden kimse bi şey anlamadı. Kimi suçladı, üstü kapalı bir aldatmaca açıklaması… Mertçe isim veremez elbet verebilse partiden hemen yaka paça atılır. Bunu bildiği için üstü kapalı, dondurmak gaymaklı hesabı yaptı.

x..Çok hoş bir karikatür yayınlandı. Sözcü gazetesinin baş sayfasında. Adam oto tamircisine gidiyor

“aracım oto gazlı ama TEZEKLİ’ye verebilir misin?” diye soruyor. Fazla sayfalar dolusu yazmaya gerek yok. Keşke karikatürist olsaydım diye yıllarca bunun için yazıyordum.

x..AKP de seçim vaadleri… Vaad yoktu söylemlerinin hiç birisinde bol bol bay KEMAL’in reklamı yapıldı. Bir tek ballı bir vaad çıkmadı söylemlerinde. Şimdi kendilerini savunacakları çok büyük imkan var. “BEN Size benzinin ÖTV sini indireceğim diye bi şey söyledim mi?” Hayır. Doğal gazı ucuza vereceğiz dedim mi ? hayır. Her eve bol et girecek dedim mi ? hayır.. Hıyarı 2 liraya yiyeceksiniz dedim mi? HAYIR. Demek ki biz sözümüzden sapma yapmadık..

ARA ALT YAZILI BİR REKLAM;

Kefen bezinde kredi kartına 12 taksit imkan..En kaliteli bezden. Pamuk hediyemizdir.

DÜDÜKLÜ TENCERİ COM. ARA HABERLERİ SUNAR;

x..Mutluluk paylaştıkça artar. Tıpkı zamlı ürünler gibidir. Mutluyum diyenlerle mutlu değilim diyenler artık kestirmeden konuşuluyor.

-tuzu kuru … Tuzu yaş. Tuzu kuru olanlar yerli içki içmezler. Tuzu yaş olanlar çakma kaçak rakı içerler. Ölümü göze alma pahasına.

x..VERGİ Ülkemizde vergisiz trilyoner olanların sayısını bulana dünya EKONOMİST ünvanı verilir. Onun için bu ödülü alamıyoruz… Mali polis vardı eskiden günümüzde meydanlarda olsaydı bu rekor kırar dünya listelerine girerdik. İkinci el oto satışlarına formül bulundu deniyor ama bakmayın siz o tür tavırlara. Demokrasilerde çare tükenmez demiş DEMİREL. En doğrusunu söylemiş…

Vergi kaçağı olmasa, göz göre arka çıkılanlar olmasa HIYARI 50 kuruşa bile yer keyfimize bakardık. Bu açıklamayı yapan sokak röportajlarındaki hanımlar beyler böyle söylüyorlar..

X Mahalli seçim. Her gün takvimden bir yaprak düşüyor. Edremit’te Av. Mahmut CEYLAN ve NEVİN SAYMAN DELEGELERLE PEK SIKI FIKI OLMAYA ÇABA SARF EDİYORLAR. İKİNCİ BAHAR İÇİN TER DÖKÜYORLAR yani…

Şimdi TEL Tel reklamları;

BÜYÜTEÇ

Edremit cadde ve sokakları YAMALI BOHÇAYA döndü.

Minik bir çukura bile asfalt parçası dökülüyor. Kulakları

Çınlasın benden başka çınlatan da yok ya. Eski Edremit Belediye Başkanı KETAŞ AHMET Edremit’e unutulmayacak bir hediye bıraktı. ASFALT PLENTİ. Ondan sonra gelenlerin hiçbirisi Hatırını bile sormadılar. Ketaş plenti omuzlayıp götürmedi be biraderler

************

ÇÜŞ

Emekliler içmeden kafayı buldular. Ayılınca kendilerini

Mahalli seçimde bulacaklar. Sandığa gidecekler mi bilemem gari.

AKP bunu da göze aldığına göre bu seçimde de bir formülü

Vardır… Yaparsa AKP yapar. Ama bu kez işi zor gibime geliyor.

…………………………………..

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“ AB, SAMİMİYET TESTİNE GİRİYYOR”

By. Gazeteler

Bizden not ; Bizi test edecekler. Samimi miyiz yoksa. !

Biz test uzmanıyız… Sorular çalınabilir ama samimiyettendir..

………………………….

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

Cehalet ateşinin yakmadığı orman yoktur

R.NECDET EVİRİMER

………………………………………

DÜDÜKLÜ TENCERE COM. GÜNÜN SON HABERLERİNİ SUNAR

*Şimşek hazıra kondu… Para bulmak bu kadar kolay olduğunu NEBATİ bilmiyor muydu yahu? ŞİMŞEK beyi tee İNGİLTERE’DEN GETİRDİ. Merkez bankası Başkanını TEE AMERİKANYA’DAN falan. Zam cep telefonu kadar yakınınızdayken değil mi ya? Bi ALO de yeter. Gece yarısı operosyonu adı altında işlem tamam… DÜDÜKLÜ TENCERE COM muhabirine bir vatandaş böyle söylemiş.

Muhabirimiz bazı meyhanelerde vatandaşlarla söyleşi yaptı..

İçkisini yudumlayan bir vatandaş, biz olmasak maliyemiz çoktan dükkanı kapatmıştı. En çok vergi ödeyen bize ödül vereceklerine hala tepemize biniyorlar. Bir başka alkolünü yudumlayan vatandaş “ben ülkemi seven bir vatandaşım. Günde iki paket sigara içiyorum, Akşamlar bir 36 LİK. Ben mi çok vergi veriyorum, yoksa 8/10 milyonluk arabaya binen mi? Benim kazancımda kayıt altında, ödediğim vergi de dediler.

DÜDÜKLÜ TENCERE COM. Muhabiri Ankara’da AKP’li vekil CANBEY’e sordu.. “EDREMİT’TE HASTANE 5 YILDIR YAPILAMIYOR, ÜSTÜNE ÜSTLÜK RANDEVU SİSTEMİ DE ÇÖKTÜ, BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? Randevu sisteminin çökmesinden biz de rahatsızız. Hastane elbet yapılacak” şeklinde görüş bildirdi…

Evet sevgili DÜDÜKLÜ TENCERE com. Dinleyenleri bugünlük bu kadar. Mecliste tatile girdi ama biz hala görevdeyiz. Vekil beyler daha meclisteki odalarının yerlerini bulamadan tatile girdiler. Ekonomiye katkıda bulunmak üzere tatil harcamaları yaparak vergilerini ödeyecekler. Emekli vekiller de iş takiplerine mecburiyetten ara verecekler.

***************

EDREMİT’TE HER DAİM OLDUĞU GİBİ

Kahvehane sohbetlerine devam ama hiç kimse orta yere çıkıp benim verdiğim vergiler bana neden hizmet olarak geri dönmüyor diye sorma zahmetinde bulunmuyor. O halde HAK ETTİĞİNİZ GİBİ YÖNETİLİYORSUNUZ…

YORUM EKLE