“Edremit’e Yeni Fakülte İçin Karar Alındı”

GÜLDÜM… Kim almış bu kararı? EDREMİT Belediyesi. İmdi Başkan ve yardımcıları birer birey olarak yeniden Belediye başkanlığına aday oldular ya. Yani sokaklara çıktıkları gün bu KONUYU parmaklarına dolayacaklar. Fakülte yapıyoruz falan felan. Yahu senin fakülte yapmaya yetkin ve etkin yok be kardeşim. Kime yutturacaksın? Yer tahsis etmişlermiş. Hastane hikayesi vardı, hastane yapmak senin yetkin ve etkin altında mıydı? Havacılık Yüksek okulu açıldı ilçemizde. Turizmci ADEM KUŞÇUOĞLU nasıl bir gayret gösterdi, kendi reklamını yapmadan. Öğrenmek istiyorsanız gidin Adem kardeşime sorun. Bu, okula hanginiz kaç kez gidip bir sorununuz var mı diye sordunuz..?

Şimdi, aday adayı oldunuz Başkan ve yardımcıları meydanlara çıkıp aklınızca söyleyeceğiniz bir oluşum olmadığı için bunu dilinize dolayacaksınız. YEMEZLER.

************

BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKANA KARŞI

Yazısız bir haber başlığı…

**************

EDREMİTLİLERE

S.HASAN ARSLAN aday adaylığı konusunda yaptığı açıklamada başlıktaki ifadeyi kullandı. EDREMİTLİLERE… Sanki muhterem dışarıdan geldi de Edremit halkına hizmet verecek. EDREMİT’İME deseydi eyi olurdu değil mi ya! ÖZGÜR Özel bey, mahalli seçimlerde aday olacaklar için “halen görev başında olan başarılı başkanlarla yola devam edeceğiz” demişti.

Başarı ha… Sayıştay raporu ARSLAN döneminin ne kadar başarılı olduğunu yazdı.

Madem bu kadro kendini başarılı görüyor, o halde başkan yardımcıları, kendi başkanının karşısına neden rakip olarak çıktılar. Gülüyoruz ağlanacak halimize. Meydanlara çıkma günü için hakem düdüğü çaldığında bu arkadaşlar hangi yüzle halkın karşısına çıkacaklar? Neden yeniden? GÜLDÜM.

Ağlayacak halim yok ya!

**************

KÜRŞAD SARAN

Başkan yardımcısıyken ARSLAN’a yapılan ve burnunun kırılması olayı sonrası açığa alınan KÜRŞAD SARAN’a özür borcunuz var mı, yok mu? Kararı kamuoyu bekliyor.

***************

(Çerçeveli ) CLOSED DOOR

Kapı kapalı olursa, hukuk pencereden girer… Annıyonuz değil mi?

*************

ODA YOK, MASA YOK, BİNA TAM BİTMEMİŞ AMA

Evet aması var ülkemizde, yaparsa kim yapar misali bu bitmemiş mekana MÜDÜR atamayı yapabilecek güç işte bu atamayı yapan yönetim tarzı. Bir havalimanı yapılma aşamasında ama müdür ataması yapılmış. Atama yapıldığına göre, maaş çalışıyor olmalı, değil mi ya?

*************

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ?

Hürriyet gazetesindeki haberde “PİSA diye bir platform, eğitim sistemimizi masaya yatırmış ve 2022 yılı verilerinde Türkiye şu ana kadarki en yüksek sonuca ulaşmış. Yani Türkiye’de kız erkek öğrencilerin aynı düzeydeki performansları dikkat çekici denmiş..”

Bu platformun direktörü ANDREAS SCHEİCHER’İ KİM MİLYONER OLMAK İSTER yarışma programlarının bir dizi CD’lerini seyrettirmek iyi olur düşüncesindeyim. Öyle kuru sıkı atmakla direktör falan olunmaz be Mr…

****************

KÜÇÜKKUYU

CHP’li BELEDİYE Başkanı Cengiz Balkan, aday olmayacağını açıklamıştı ama, bu kararına tepki koyan Belde halkındaki iyi gözlemcileri baskı yaptılar. Ve Cengiz Balkan Ankara’ya gitti. Özgür bey ve AYTEKİN İLE GÖRÜŞMEYE. ÖZGÜR BEY , “BAŞARILI ARKADAŞLARAMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ” demişti. Ensar AYTEKİN teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı ve Körfez’in vekillerinden. Balkan’ı yakından tanıyan ve izleyen bir kişi. Hadi bakalım BALKAN başarılı mı başarısız mı? Kararlarını göreceğiz. Bu kararlarından sonra bizim de söyleyeceğimiz söz olur elbette. Bir de Eski AKP’li belediye başkanı görevden alınmıştı. Şimdi eşi, CHP’den başkanlığa aday. söylemlere göre bu hanımın ÖZGÜR ÖZEL ile akrabalığı var denmekte…

*************

SEN BİTTİN O’LUM

Sokak jargonunda, bitiri vari bir sözcük vardır. Sen bittin, yani senin işini bitireceğim anlamında.

Şimdi siyasette bu söylem çok sık İYİ P. GENEL Başkanı MERAL hanım hakkında söylenmekte.

Sen bittin… İçin için kaynayan bir parti, her gün bir istifa gelmekte ve devamı azz sonra ifadesi ile bitişin göstergesi. Saman altından suyu götürerek AKP iskelesine bağlamak istiyor teknesini. İMAMOĞLU İLE SARMAŞ DOLAŞ OLAN BİR SİYASETÇİ ŞİMDİ ONO TAVIR KOYUYOR. GEL DE BUNUN ADINA SİYASET DE. Ben her daim yazıyorum yazmaya devam edeceğim siyaset bataklıktır diye… NE SÖZLERİNE GÜVEN OLUR, ne GÜLÜCÜKLERİNE, MHP genel başkanı ile kanlı bıçaklılardı ama 10 Kasım günü Anıtkabirde aslanlı yolda ağzını kapatarak kol kola diz dize hesabı bi şeyler fısıldaştılar, hatırlıyorsunuz değil mi? Fringot çevirmek bina denir. SEN BİTTİN BACIM, Seni ancak AKP ve MHP ORTAKLIĞI KURTARIR, SEN GİT O LİMANA HİÇ OLMAZSA MİLLETTE SENİ TANISIN.

Özgür Özel büyük hata yaptı. CAMİ ÖNÜNDE DİLENEN DİLENCİ GİBİ KOCA CHP’yi bu tavrınla başlamadan bitirdin… Herkes yoluna deseydin gelecekteki ÖZGÜR beyin özgürlüğünü göstermiş olurdun.

************

ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK

Tavuğu olanlar, tavuklarının altına altın kırıntılarından birer FOLLUK koymalılar. Pazar yerlerinde çatlak yumurtalar bile, enflasyona kafa tutar hale geldi. Çatlak yumurtadan bile para çıkıyor. Düşündüm düşündüm, “BİZİM BALKONA ÜÇ DÖRT TAVUK almayı düşündüm ama bu kez horoz da alma durumum çıktı ortaya. AMA bu durumda, AHLAK POLİSİ KAPIMI ÇALAR,BAŞIM DERDE GİRER diye vazgeçtim.!!!

**************

BDDK

Ankara’dan İstanbul’a taşındı ve memurlarına % 45 İSTANBUL ZAMMI yapacak diye yapılan açıklamaya gelen tepkiler yüzünden vaz geçilmiş. Bakmayın siz vazgeçildiğine saman altından götürürler suyu. Minareyi çalan kılıfını hazırlar… MÖHÖR KİMDEYSE SULTAN ODUR hesabı yani.

***************

YENİ BİR DİZİ AZ SONRA X KANALINDA

“Başkan yardımcıları başkana karşı” TEKMİLİ BİRDEN. Tadına doyum olmayacak bir dizi, azz sonra

**

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“BİR PONZİ DAHA”

By; GAZETELER

Bizden not: AH BE SEÇİL, SEN NE YAPTIN bak sen kötü örnek olmuşun arkandan bir sürü PONZİ daha ÇIKMAYA BAŞLADI.

…………………………

CÜŞ

İktidara, depremzedelere sözünü tut, uyarısı yapılmış. Geç bi kalem, herkes bildiğini okur bu ülkede.

…………………………………….

BÜYÜTEÇ

Maske satıcıları, yeni maske üretmeye başladılar mı diye

soranlar var. Mahalli seçimlerde satış rekoru bekleniyor şeklinde söylemler tavan yapmış. Maske tak, gerisini merak etme sen.

………………………………

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

PARANIN BİR YÜZÜ KARA, DİĞER YÜZÜ PARA

O.U.T

YORUM EKLE