“Kadın Katliamı”

Ülkemde sanki kadınlardan intikam alır gibi oluşum var. Geçen gün yapılan bir açıklamada 24 saat içinde 8 kadının öldürüldüğü haberini okuyunca ben de bu algıya girdim. Bu kadar insan öldürmeye meyilli iseniz gidin TERÖR örgütleriyle vuruşun. Ama kıçınız yetmez. KELEŞİ görünce kaçacak fare deliği ararsınız. Ama karşınızdaki, savurmasız kadını kesip biçersiniz, kurşunlarsınız…

Hadi yine yazayım, ne yapayım benim elimden yazmak geliyor.

“ANAYASAYA, GEREĞİNCE EKLEME YAPTINIZ, ŞİMDİ TAMAMEN DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSUNUZ AMA ÖNCE , T.CEZA KANUNU’NU BAŞTAN YAZDIRSANIZ DAHA İYİ OLMAZ MI?

Olur, olur bal gibi olur. İyi halmiş, tahrikmiş, laci elbise kravatmış, hakim karısında süt dökmüş kedi gibi duruşmuş. Bunları kaldırın. Uzaklaştırma sistemini uygulayamıyorsunuz, daha doğrusu takan yok. RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYANLARA verilen para cezasını kaldırın, doğrudan hapis getirin.

IQ müzün düştüğünü uluslararası bir kurum açıkladı. Zeka geriliğimiz var yani. Bunun üzerine CEHALETİ DE ekleyin… Bu bonustur yani cehalet tuz ve biberdir… Bir yandan aya, uzaya gitmeyi düşlemekteyiz öte yandan, “tavla oynayanların elleri domuz kanı ile boyanmıştır” diyenleri ekranla çıkarıp, cehalet ve yayımına çanak tutun. Bu tür tiplere Diyanet de çanak tutmaktadır…

28 ŞUBAT Çarşamba günü sadece bir ulusal yayındaki cinayet haberleri

· Barışmak için buluştu karısını tabanca ile öldürdü

· Eski karısını tüfekle öldürdü

· Görüşmek istemeyen eşini 4 kez bıçakladı kadın komada

· Önce eşini öldürdü, sonra intihar etti.

IQ konusuna da bir örnek haber vardı, aynı gazetede;

Sosyal medya fenomeni (bu tanımda yeni moda oldu, suçlu bir insana bile fenomen deniyor) ALEYNA DALVEREN isimli bir kadın arabasının üzerine çıkıp, dans edip, belindeki silahı teşhir etti” ZEKA yoksunu bir kadın ve ünvanı fenomen. İmdi bu kadına sadece silah teşhirinden para cezası verilmiş olmalı. Bu tür olayı bir AB ülkesinde yapılsaydı cezası ne olurdu? Bu silahına el konulsa ne olur, konulmasa ne olur, prezervatif satılır gibi silah satılan ülkede bu ceza caydırıcı ünvana sahip mi hayır. Nereden aldın sorusu yok. Niye silah taşıyorsun diye sorgulama yok. Bir kaç yıl kaldı 10 yaşındaki bebe oyuncak silahı bırakıp sahicisi ile sokakta oynayacak. Bu yaşam tarzını görüp te görmemezlikten gelen ülke yönetimi büyük bir suç işlemektedir… Büyük bir SOSYAL yaraya merhem olması gereken ülke yönetimi T.C kanunun yeniden yazdırmak zorundadır. ÖNÜNE BAŞKA TÜRLÜ GEÇİLEMEZ…

Geçenlerde çok eski dostum olan, SANAYİCİ ALİ RIZA TİMUR, her zamanki gibi sabahları gazetemize uğrar ve onun lezzetli sohbetinden feyz alırım. İhracaat yaptığı için sık sık MİDİLLİ ‘ye giden TİMUR, bu tür konuları konuşurken şöyle bir bilgi verdi ”MİDİLLİ de hapishane kapılara açıktır çünkü içeride kimse yoktur” ağzım açık kaldı salak salak yüzüne baka kaldım… Biz yeni mapushaneler yapıyoruz çünkü mahkumlar artık koyun koyuna yatıyorlar. Söyleyecek bir savım olmadığı için küçük dilimi yuttum… Ne hale geldik diyebilen bir ülke yönetimi neden uzaktan  seyrediyor onu anlamakta güçlük çekiyorum…

**************

( çerçeveli) EDREMİT BELEDİYE YÖNETİMİ

Halen Başkanlık koltuğunda oturan Başkan S.HASAN ARSLAN’a soruyorum. Bir karşılaştığımızda başkan yardımcılarına soracağına bana sor demişti.

Ahan da soruyorum.

“VERDİĞİNİZ resmi ilan ücretlerini BASIN İLAN KURUMU’NA ÖDEDİNİZ Mİ ÖDEMEDİNİZ Mİ?”

Neden soruyorum gazetemin BASIN İLAN KURUMU TARAFINDAN BİZE AKTARILMASI GEREKEN İLAN PARASI ÖDENMİYOR. Kurum sizin ödemenizi bekliyormuş, Belediye ödesin biz size hemen aktarırız denmekte. Başkan bak giderayak bu tür eylemleri kenara bırak, güzel güzel vedalaşalım. Biz AVANTA istemiyoruz. Devletin tanıdığı bir Hakkımızı istiyoruz…

AYRICA, giderayak bazı kira dönemi bitenlerin kiralarını uzattığın söylenmekte. Sen yeni başa geçecek yönetimden ve genel merkezden intikamını alıyorum zannediyorsun ama gerçekte, SEN EDREMİT HALKINDAN İNTİKAM ALIYORSUN… Yakışmıyor. ÖNCE, GÜCÜNÜZ YETİYORSA İBRALAŞINDA BİZ DE HAKKIMIZI HELAL EDELİM… ZEYTİNLİ YÖNETİMİNDEYKEN DE ZAT-I ALİNİZ, ilçe belediyesine en büyük borç bırakan belediye ünvanına sahipsiniz. Ünvanınızı elden bırakmıyorsunuz ama size bu MEMNUNİYETSİZLİK ünvana getirdi hala anlamıyor musunuz?

*************

DEM VE AKP

Orta yerde dolaşan bir dedikodu, CHP’nin ekmeğine yağ sürecek. Bu söylemlere göre seçimden sonra DEM ve AKP, DOLMABAHÇE sohbeti benzeri bir Çözüm FALAN FELAN HİKAYESİ denmekte.

Olur olur bal gibi oluru siyaset denince ülkemizde ne ana tanınır ne baba, Onun adı siyasettir ne yapsa yeridir…

***************

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“ TRT‘yi cenazemde istemiyorum”

By: Ö.ÖZEL

Bizden not: İMAM SORARSA “Ey cemaat meftayı nassul bilüsüz? CEMAAT arasında bulunan bir TRT mensubu “GOMONİST KIRINTISIYDI SEVMEZÜK!”

**************

ÇÜŞ

Fatih TERİM’İN de, SEÇİL’DEN BÜYÜK PARA KAZANDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞ. Bilinen bir konuyu, bilinmeyen üç denklemle karıştırıyorlar,2X2= !!

**************

BÜYÜTEÇ

Akçay Cumhuriyet Bulvarı, bu sezonda da mezra sokağı gibi

Suratımıza kurbanlık koyun gibi bakacak. Sonra orta yere

Çıkıp EMİTT’e Akçay’ı tanıtmak için şu kadar para harcadık

diyecekler.

………………………………………………

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

ATASÖZÜ

………………………………

AHMET AKIN, AHMET AKIN’A KARŞI

Balıkesir’de bir bağımsız aday çıkmış orta yere. Adı AHMET AKIN’mış. Yeminle şeytanın bile aklına gelmeyecek bir Tarzanlık. GERÇEK AKIN ile sözde benzerinin oyları sandıkta karışsın gerçek sahtesine yenilsin. Şeytanın aklına bile gelmeyecek bir buluş. Kim yaptı diye sormaya gerek yok. Her türlü melanetin olduğu bir ortamın mimarlarını sormak gerekir… Yenmenin de yenilmenin bir haysiyeti var ama neyi kime anlatacaksın… Delikanlılık öldü, yaşasın mavralık (palavra).

***************

AHDE VEFA

Ahmet Akın, projelerini açıklarken, geçmiş tarihteki Balıkesir Büyükşehir Başkanı EDİP UĞUR’u güzel sözlerle andı. Raylı sistem ve Akçay-Ayvalık arasında deniz taşımacılığını hayata geçireceğini söyledi…

****************

KETAŞ AHMET

Seveni var, sevmeyeni var. Ben onun döneminde çok yüklenen yazılar yazdım ama her sabah gazeteye gitmeden önce Akçay’da belediye çay bahçesinde birlikte çay içer tatlı tatlı tartışırdık. Hiç bir zaman kin tutmadı. Neyse sonrasında yahu KETAŞ hiç mi güzel bir şey bırakmadı? Mesela onun döneminde KORDONDA KANALTELE YEŞİL ÇİMLERİN ARASINDA AKAR emekliler banklarda sabah keyfi çıkarırlardı. EN ÖNEMLİ HEDİYESİ BUGÜN DAHİ KULLANILAN ASFALT PLENTİ. Bir kişiden teşekkür duymadım. Bu kadar kindarlık olmaz be kardeşim.

YORUM EKLE