İYİ Parti Edremit 3. Olağan Kongresi’nde Oğuzhan Cıvgız güven tazeledi

İYİ Parti Edremit İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi yapıldı.  4 adayın yarıştığı kongrede, başkanlığı mevcut başkan Oğuzhan Cıvgız kazanarak güven tazeledi.

İYİ Parti Edremit 3. Olağan Kongresi’nde Oğuzhan Cıvgız güven tazeledi

Alp Salon’da düzenlenen kongrede, divan üyelerinin yerini alması ile saygı duruşu ardından ise İstiklal Marşı okundu.

Edremit Belediye Başkanı Hasan Selman Arslan’ında katıldığı olağan genel kurula olan ilgiye teşekkür eden İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Cıvgız, bugüne kadar aldığı bayrağı daha yukarı çıkarmak için çalıştığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 367 oydan bir oyun geçersiz sayıldığı seçimde, mavi liste yarışan mevcut başkan Oğuzhan Cıvgız’a 134, sarı liste ile yarışan Mehmet Emin Karabulut’a 102, beyaz liste yarışan Hüseyin Zambak’a 67, kırmızı liste ile yarışan Mehmet Kantur’a ise 63 oy çıktı.

Oğuzhan Cıvgaz’ın yeniden ilçe başkanlığına seçildiği kongrede, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Abidin Abdi Yener, Ahmet Necati Eniyisi, Alişan Çelebican, Aliye Kıvılcım Altay, Alper Özkul, Ayfer Serimer, Aylin Kılıçoğlu, Barış Akgün, Bilgin Biçer Cinokur, Cem Kaptan, Çağlar Akyel, Nuri Ertuğrul Soykök, Hanife Işıl Eğin, Harun Pelvan, Hatice Yıldız, Hüsnü Erkan, Leyla Koyuncu, Lütfiye Yardımcı, Medeni Uysal, Mehmet Armutçu, Mehmet İkbal Korkmaz, Murta Pekçetin, Mustafa Dedebaş, Mustafa Naci Biroğul, Olcay Çoban, Sadettin Pircioğlu, Seyide Çorapçılar, Sinan Cenk Dilsiz, Şazimet Egesoy, Tuğba Alat, Uğur Şentürk ve Vesika Dinçer.

 Sonucun açıklanmasından sonra tebrik yağmuruna tutulan Cıvgız, seçimde yarışın demokrasinin bir gereği olduğunu belirterek geride, bundan sonra tüm başkan adayı ve üyelerimizle kenetlenme zamanı olduğu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2022, 15:05

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER