"Sinek Ufak"

Ufak ama mide bulandırır. Çok yerinde bir atasözüdür. Son Konya’da oynanan milli maç başlamadan önce çalınan İSTİKLAL MARŞIMIZI ISLIKLAYAN GÜRÜH. Bu yedikleri, içtikleri, soludukları havaya ihanet edenlerin bizim ülkemizde yerleri yoktur. Bu güruhu tespit etmek devlet için zor bir iş değildir. Bunları damperli kamyona yükleyip sınır ötesine dökmem vacip değil mi? Rahat kıçlarına batıyor, onları bu nankörlüğe itenleri de ayıklamak farzdır. Bu ülke, ülke sevdalılarındır.

*************

TIRRTT…

TIRT… Cumhuriyetin 100.cü yılını kutlamayı yapmayacağını ilan eden bu TRT halkın vergileriyle, katkı paylarıyla paşalar gibi yaşamakta, lüks içinde ahkam kesmekteler. STK’lar hadi görelim tepkinizi. Bu TRT denilen kuruma gereken dersi verme zamanı geldi. Bir partinin TV’si mi, yoksa bu ülkenin TV’si mi? Sebep olarak İSRAİL, Hamas KAPIŞMASIYMIŞ. Biz yıllardır hala her gün şehit vermekteyiz bu TIRT nerede? Bazı imtiyazlı sözde sanatçılara program yaptırıp trilyonları harcarken, vatan, millet, Sakarya nerede? Sen kutlama, senin gibi içten pazarlıklıları kutlasalar ne olur, kutlamasalar ne olur? Biz çılgınca kutlayacağız. Bir 100 yıl daha göremeyeceğim bir mutluluğu yaşamak hakkımız bizim…

*************

DEDİKODU DEĞİLSE…

Kemal bey, MUHARREM BEYİN PARTİYE geri gelmesi için davette bulunmuş. Dedikodu böyle. Siyasettir, bu ne yapsa yeridir…

*************

( fotolu) İŞTE BELEDİYECİLİK…

Yaza yaza bıktım. Bıktım ama yaşadığım şehre YAKIŞTIRAMADIĞIM İÇİN susmaya içim elvermiyor. ZEYTİNLİ ÇAY BOYUNDA SON DERECE İŞLEK BİR CADDEYE dökülmeye başlayan ÇÖP yığınları… NASIL BEĞENDİNİZ Mİ? Hala Reisliğe aday mısınız?

************

A.RIZA TİMUR’DAN ZEYTİN MANZARALARI

TİCARET Borsası Meclis Başkanı Timur, Zeytinimizin ana vatanından bazı acı tabloları rakamlarla

Açıkladı…

2022-2023 YILINDA Zeytinyağı üreten ülkelerin sıralaması

*ispanya…780 bin ton

*Türkiye 380 bin ton

*Yunanistan 350 bin ton

*İtalya 235 bin ton

*Tunus 180 bin ton

*Fas 156 bin ton

*Suriye 134 bin ton

*Portekiz 125 bin ton

TİMUR devamla kişi başına en çok zeytinyağı tüketen ülkeler sıralamasını da açıkladı. Buna göre ;

1- İspanya 11.4 kg

2- Yunanistan 10.3 kg

3- İtalya 7.1 kg

4- Suriye 6.4 kg

5- Güney Kıbrıs 6.3 kg

6- Portekiz 5.8 kg

7- Arnavutluk 5.2 kg

8- Fas 3.7 kg

9- Filistin 3.3 kg

10- İsrail 2.7 kg

11- Lüksenburg 2.5 kg

12- Tunus 2.5 kg

13- Libya 2.3 kg

14- Avustralya 2.7 kg

15- İsviçre 2.1 kg

16- Malta 2.1 kg

17- Fransa 1.8 kg

18- Ürdün 1.3 kg

19- TÜRKİYE 1.8 KG

20- Cezayir 1.8 kg

Kişi baı tüketimde içler acısı bir boyutta olduğumuzun bilimsel olarak izahı. Eline, emeğine sağlık dostum…

*

MERAL HANIM

81 İLDE yek başımıza belediye seçimlerine gireceğiz dedi ya. Şimdi nereye saldıracağını şaşırmış vaziyette. Öyle ya işin içinde tükürdüğünü yalamakta var. Şimdi SİNAN AYGÜN ile dirsek temasına girmiş. YAVAŞ’ın yıkım kararı aldığı gökdelen vardı AYGÜN’ün. Adaylık için değil hatır sormak için bir araya geldik falan diye geçiştirdi MERAL hanım. Listede kimler var önümüzdeki günlerde sürprizlere hazır olun. Sanatçıları ihmal etmez herhalde..!!!

***************

KOMEDİ MİSİNİZ?

2028 yılında enflasyonumuzu KALKINMA PLANINDA BÖYLE ÖNGÖRÜLMÜŞ. Rüya kitabındaki tabirlere baktım böyle bir tabir göremedim. Yahu üç gün sonrayı göremezken tee 2028 i nasıl görüyorlar anlamış değilim. Komedi misiniz yahu?

*************

KOLA TURKA

Yerli ve Milli olarak dünya devinin karşısına çıkan bu meşrubat şirketimiz neden birden bire elini ayağını çekip, kapısına kilit vurdu? Bileniniz var mı? Dünya devi COCA COLA, SOYLU gibi OHH…OHH.. çekmiştir. Ama ben hala KOLA TURKA’nın neden kapısına kilit vurdu çözebilmiş değilim.

**************

DİN VE ZORLAMA

Dinde zorlama olmadığını biliyordum. Ama şimdi var olduğunu anlatmaya çalışanlar var. Öğretmenlere mecburi DİN DERSİ almaları KOŞULU GETİRİLDİ. Din ve zorlama… Tenakuzlar ülkesiyiz ya!!

************

DÜŞÜNCENİNİ BİTTİĞİ YER

“IŞIK BATIDAN ÇIKTI”

By. ULUSAL YAYINDAN BİR HABER

Bizden not: Neydi bu ışık? İSPANYOL KADIN BAKAN İ. BELLARA “İsrail ULUSLARARASI CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANMALI” dedi. İşte yürekli bir kadın Bakan. Başka sesi çıkan var mı? BM ne işe yarar dememin sebebi buydu.

……………………………..

ÇÜŞ

Karadeniz’i kokarca böceği istila etmiş. Bunları toplayıp süslü bir ambalajla NEDENYAHU’ya hediye paketi olarak göndermeli. Bitkilerin kökünü kurutuyormuş bu hayvancık.

………………………………….

BÜYÜTEÇ

Edremit CHP sessiz sakın, suskun, içine kapanmış vaziyette. Başkan S.H. Arslan’dan mı korkuyorlar acaba? Korkunun ecele faydası yok be kardeşim.

………………………………………..

KULAĞINIZDA KÜPE VOLSUN

İyi odun aş pişittirir. İYİ KADIN GÖBEK ŞİŞİRTTİRİR.

YORUM EKLE