“Terörist Başı ABD’dir”

Üç hafta önce, dünya basını ve Türk basınında yayınladığı önemli bir konuya ne yazık ki, tarafımızdan bir tepki görmedi.

ABD Kongresi, PKK/PYD ve DEEAŞ gibi terör örgütlerine parasal destek olarak bütçeye 156 milyon dolar konulmasını kabul etti… Biz allo hayırdır demedik, diyemedik. Desek ne olacaktı ki, takan

Var mı ki?   Moskof desen yüzümüze gülüp arkadan başlıyor. Parasını aldığı halde F-16’ların üzerinde kuluçkaya yatan Amerika ile hala sıcak ilişkiler içindeyiz falan diye iyi niyet elçiliği yapmaktayız. Ülkemizde kaç üssü olduğu bilindiği halde,  masada REST çekemiyoruz. Deniz Gezmiş ve arkadaşları, TAM BAĞIMSIZ Türkiye diye haykırıp conileri Dolmabahçe’den denize attıkları için İDAM EDİLDİLER… Amerika aynı Amerika, bizim dış siyasetimiz aynı siyaset.

Bu sığır çobanlarına borcumuz yok, alacağımız var. Onlar yüzünden hiçbir ilişkimiz olmadığı halde KORE’de binlerce asker ve subayımızı şehit verdik…

SADDAM‘IN İDAM EDİLDİĞİ günün ertesi bu köşeden “Amerika bizi silahla değil, içten içe içimizi karıştırarak bitirmek isteyecek” diye yazmıştım… Her türlü konuda, her türlü melanetin içinde Amerika var ülkemizde. Bunlardan ne dost olur, ne post. Hala FETÖ terör başını neredeyse kundağa sarıp sarmalayıp ağzına biberonla süt içirecekler.

**************

İKİ GÜN İÇİNDE 12 ŞEHİT VERDİK… VE İKİ ULUSAL YAYIN

Ve biz hala bilmem kaç terörist ETKİSİZ hale getirildi diye kibarlık yapıyoruz. ÖLDÜRÜLDÜ diye yazıp çizmiyoruz… İKİ ŞEHİT VE İKİ ULUSAL YAYINIMIZ… Birisi kendini AMİRAL GEMİSİ  olarak tanımlar ama AMİRAL DEDİĞİN TANIM en üst kademedir. Şehit haberlerinin yayınlandığı gün bu SÖZDE AMİRAL GEMİSİ NASIL YAYINLANDI? ŞÖYLE BİR MİZANPAJLA ÇIKTI;

LOGO ÜSTÜ… Derbi tahmini… Yapay zeka ve dizi oyuncusu bir kadının haberi

MANŞET …….MEGAKENTE 3’LÜ PAKET

MANŞET YANI……. POPUN 4 YAPRAKLI YONCASI…2023 ASLAN BURCUNA NE GETİRECEK? SÜLALEM BENİM İÇİN G.S’LI OLDU.

Ve sayfanın en altında bir avuç kadar yere… TÜRKİYE 12 ŞEHİDİNE AĞLIYOR.

İç sayfaların tamamını şehit haberine ayırsan ne olur, ayırmasan ne olur. Yürü git be yürü git. Her tarafın yandaş olsan ne olur. Ziraat bankasına olan borcunu öde sonra AMİRAL Mİ olursun? çavuş mu?

Aynı gün SÖZCÜ GAZETESİ’NİN BAŞ SAYFASININ TAMAMI şehit haberleri ile çıktı. Vatansever sen misin, rakibin mi? Bari böyle günde YANDAŞLIĞI BIRAK.

Bu konuda bir çift sözümde sana reklam veren özel sektöre… İKİ GAZETEYİ YAN YANA KOY ve bak. Kim halka hitap ediyor gör ve sonra destek çık. GEÇTİĞİMİZ HAFTA AFYONKARAHİSAR Belediyesi 12 tam sayfa reklam verdi AMİRAL’e, kaç para çıktı belediye kasasından, kaç para girdi Amiral’in bir yerine…. 

***************

KAMYON VE…

Evet ülkemiz de ne kadar kamyon, uzun araç, kamyonet gibi yük taşıyan araçlar varsa hepsi bir çatı altında toplanıp, ARKA CAM VE TAMPONLARINA YAZDIKLARI HARİKA SÖZLER BİR YAZIM harikasıdırlar. Bundan kelli bu yazıları yazanlara BASIN KARTI VERİLMESİNİ, OLUŞUM TALEP ETMELİ.

Ben böyle düşünüyorum. İKİ KELİMEYİ YAN YANA GETİREMEYENLERE BASIN KARTI VERİLDĞİ ÜLKEMİZDE, KAMYON ARKASI SÖZ YAZARLARINA NEDEN VERİLMESİN? HAK VERİLMEZ ALINIR. NOKTA.

****************

VEKİLLER, BAKANLARA ULAŞAMIYORLAR AMA !!

ACUN ILICALI ulaşıyor. 4 gün önce TV 8’de MASTER CHEF yemek yarışmasına SANAYİ BAKANI KONUK olarak iki üst düzey yardımcısıyla çıktı. VEKİL ulaşamıyor ama bir tv sahibi bunu yapabiliyor.

ÜLKE ne güzel yönetiliyor… Onlara sorarsanız “işte bakın biz halkın her dilimini kucaklıyoruz” diye övünecekler. Ülkenin onlarca sorununu konuşmak, o konularda bilgi alması gereken VEKİLLERE muhatap ol ondan sonra halkın yanındayız de. Halka inilmez halka çıkılır. Halkı temsil eden de milletvekilleridir. Demokrasiden bahsedecek son merci AKP devlet yönetimidir.

***************

ÖZGÜR ÖZEL

Detaya girmeyeceğim. Sadece bir cümle ile başlıkta bulunan siyasetçi için görüşümü sunayım dedim. Nedir o görüşüm?

Şöyle;  ÖZGÜR BEY, tabanına hâkim olamayacak kanısındayım. Aynen KEMAL BEY GİBİ…

**************

CHP

ÖN seçim demişti… Lafta kaldı… Dilin kemiği yok ama olmaz ki böyle de  söylenmez ki ? Ya yap, ya yap.

***************

İKİ AYAK SESİ…

Birincisini on gün önce yazmıştım. Erdoğan’ın son dakika golü olacak.

*İstanbul’a,  YERLİKAYA

*Edremit… DSP son dakika golü için bir golcü aramadan eski bir golcüyü unutmadı. Aynı golcü ile takımı pekleştireyim dedi ve KAMİL SAKA transferi gerçekleşme aşamasında.

****************

MÜBAŞİRLER

Sınav ya da mülakatla AVUKAT, HÂKİM olabilmelerinde sakınca var mı?  Pratik bilgilerle her gün onlarca dosyalarla haşir neşir olan bu çalışma gurubuna bu imkân çok görülmesin. Gördüğüm kadarı ile Adliyelerde hâkim ve savcılara kadar söz sahibi olanlara bu çok görülmesin lütfen yani.

***************

ZAM OLA BERİ GELE

Asgari ücret 17 olsun, 18 olsun, hatta 20 olsun diyenlerde var… Emekliler keza, “asgari ücret kadar biz de zam istiyoruz “ falan diyorlar da bu zamları isterlerken var sayalım kabul gördü. Şubat ayında ekmeyi 20 TL’ye yersen bir öp, üç kere başına koy. Doğalgaz, elektrik, Akaryakıt ne olacak hayal edebiliyorlar mı? Zannetmiyorum. AKP iktidarın bünyevi yapısına 21 yıldır öğrenemediyseniz gidin aç kalın daha iyi be yahu. Bir eliyle verir, öteki eliyle alır, alır ve bir avuç da  hazineye bırakır Yersen!!

Siz hala havanda su dövün…

****************

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“STRES ATMANIN YENİ YOLU KÖPEK YOGASI”

By: GAZETELER

BİZDEN NOT:  VALLA tüm hayvanlarla, denesek vız gelir.

                                                                  

ÇÜŞ

6 ülkenin vatandaşları ülkemiz vizesiz girip çıkabilecekler. Kim bunlar? BAE, SUUDİLER, UMMAN, BAHREYN. Resmi gazetemizde alenen yayınlanmış. Yahu zaten önüne gelip çıkıyor vize ne, yenir mi, içilir mi?

                                                  

BÜYÜTEÇ

 Altınkum’da  cafelerin arka tarafında oto park olarak kullanılan

alanın zemini bitmiş, tükenmiş, yürümek için cambaz olmak gerekiyor. Vay benim Edremit’im  vay !

                                                     

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

Ücretsiz kargo ile mutluluk gönderilir.

HALK SÖZÜ

…………………………….

ÖZLÜYORUM BE KARDEŞİM.

Kayhan ÖCALAN… TOMBİŞ KARDEŞİM. TATLI SOHBETİNİ  DE

ÖZLEDİM, ELİNDEKİ SİMİDİNİ PAYLAŞMANI DA. Rabbim gani gani

Rahmetini esirgemesin.

YORUM EKLE