EBE VE HEMŞİRELERİ BİRBİRLERİNDEN KOPAMIYOR

EBE VE HEMŞİRELERİ BİRBİRLERİNDEN KOPAMIYOR

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Devlet Hastanesi’nin emekli ebe ve hemşireleri 15 günde bir düzenledikleri günlerde buluşuyor.

  Ayvalık Devlet Hastanesi’nde çalıştıkları yıllarda da birbirlerinden hiç ayrılmayan, sürekli birlikte olan beraber ağlayıp, beraber gülmeleriyle hatırlanan; Serpil Baran, Halime Temel, Safiye Aramış, Şükran Erdem, Sabiha Uysal, Emine Kara, Hediye Sözey, Fatma Meriç ve Meral Doğrular öncülüğündeki 15 kişilik ebe ve hemşire emeklilerinin benzeri az görülen bu dostluğu adeta düşman çatlatıyor. Ayvalık Devlet Hastanesi’nin emekli ebe ve hemşireleri; yaklaşık bir yıl önce ilçe merkezindeki sahil boyunda simit cafe olarak açılan ve bir süredir ilçe halkına cafe-restoran hizmeti vermeye başlayan Palmiye Cafe Restoran’da sürdürdükleri günlerinin hiçbir zaman sona ermeyeceğini söyleyerek, dostluklarının diğer meslek gurubundakilere örnek olması gerektiğini de söylemeden edemiyor.

  Öte yandan, Burhaniye’de yaşayan Ayvalık Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan Emine Kara’nın 15 günde bir hiç aksatmadan koşulları ne olursa olsun, arkadaşlarıyla geleneksel hale getirdikleri buluşmalara Burhaniye’den gelip gittiği kaydediliyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2012, 21:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER