AK PARTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İDDİALI

AK PARTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İDDİALI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta yapılan seçimde ilçe başkanlığına getirilen Özer Koyuncu’yu kutlamama ziyaretleri devam ederken, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da Koyuncu’yu kutlamak için ilçe başkanlığına geldi.

  Konuklarını kapıda karşılayan ilçe başkanı Özer Koyuncu, çok güzel bir kongre geçirdiklerini belirterek belediye başkanlığı için iddialı olduklarını söyledi. Konuklarına yeni yönetim kurulunu tanıtan Koyuncu, ilçedeki devlet yatırımlarının artırılması içinde il başkanı ve milletvekilleriyle işbirliği yapacaklarını söyledi. Edremit ve Havran da düzenlenen ilçe kongrelerinin bitiminde kutlama ziyareti için ilçeye geldiklerinin bildiren il başkanı avukat Mahmut Poyrazlı, “AK Parti olarak hizmetlerimiz bitmiyor. Bundan sonraki hedefimiz Burhaniye de belediye başkanlığını almak olmalı. 2015 seçimlerinde  de ülke genelinde rekor kırmak istiyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

  Burhaniye ilçe yönetimine teşekkür eden milletvekili Ali Aydınlıoğlu da, ilçede 300 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı müjdesini verdi. İlçede yapılması planlanan bin kişilik cezaevinin de ihale aşamasına geldiğini bildiren Aydınlıoğlu, “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Burhaniye artık solun kalesi olmaktan çıktı. Önümüzdeki seçimde belediye başkanlığını alacağız. AK Parti Türkiye de çok başarılı işler yaptı. Yaptıklarımızı kapı kapı anlatacağız. Partimizi daha yukarılara taşımak için elbirliğiyle çalışacağız” dedi.

  Balıkesir kadın kolları başkanı Mutlu Aydemir ve bazı partililerin de katıldığı ziyaret sırasında büyük coşku yaşandı. Yeni başkan Özer Koyuncu, konuklara baklava ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2012, 21:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER