EDREMİT YDS ACADEMY’İN BÜYÜK BAŞARISI

EDREMİT YDS ACADEMY’İN BÜYÜK BAŞARISI

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren YDS Academy, 2011 Lisans Yerleştirme Sınavı’nda(LYS) büyük bir başarıya imza attı.

 Edremit YDS Academy,  LYS sınavında ilk yüze 3 öğrenci, ilk 200’e 4 öğrenci, ilk 300’e 5 öğrenci, ilk 500’e 8 öğrenci, ilk bine ise 11 öğrencisini sokabilmenin haklı gururunu yaşadı.

    Kurs sektöründe her seviyede yabancı dil eğitimi veren Türkiye’de ilk ve tek Oxford Quality yüksek standartlarına sahip olan; Balıkesir, Edremit, Çanakkale, Manisa ve Ankara’da şubeleri bulunan YDS Academy’nin geçtiğimiz yılda yüzde yüz başarı ile her öğrencisini üniversiteli yaptığı belirtildi.

2011 LYS Dil 1 puan türünde, Kaan Başar Türkiye 15.’si, Candaş Uygun Türkiye 31.’si ve Atilla Kocabalcıooğlu Türkiye 91.’si oldu.

Kurum müdürü Selahattin Gökçe, düzenli ve disiplinli çalışmanın meyvelerini aldıklarını söyleyerek, dereceye giren tüm öğrencileri tebrik etti. Başarıyı hedefleyen her öğrenciye yabancı dil bölümünü öneren Gökçe, her öğrencinin kendileri için çok değerli olduğunu, kitlesel ve bireysel başarıda adresin Edremit YDS Academy olduğunu sözlerine ekledi

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 15:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER